Hvem vi er

Hvem vi er

Cane-line er et dansk designselskap med 30 års erfaring innen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Å gjøre livet komfortabelt er selve kjernen i Cane-line. Verden over er oppgaven den samme – å gjøre livet komfortabelt og gjøre både livet og stedene der du slapper av, mer verdifulle. Vi fokuserer konstant på kvalitet, innovative teknologier og komfort i både produkter og livet for øvrig, for å sikre at møblene våre lages med den største omtanke for miljøet og for folks velvære.

Cane-line utendørskolleksjon er designet og produsert med det formål å ha en komfortabel livsstil utendørs. Møblene til allslags vær gir maksimal komfort og krever minimalt vedlikehold.

Cane-line innendørskolleksjon er essensen av det lette og enkle. En sterk og livfull kolleksjon av modeller basert på funksjonelle, tidløse og samfunnsansvarlige prinsipper.
Komfort er vår kjerneverdi
Vår kjerneverdi er komfort i ethvert aspekt ved møblene. Vi har lagt ned utallige timer i å utvikle og velge de riktige modellene, teknologiene og materialene. Komfort betyr for oss at du sitter eller ligger godt, og at møblene fungerer knirkefritt. Det betyr også minimalt vedlikehold, enkelt renhold, vårt QuickDry&Airflow-system og holdbare materialer. Cane-lines produkter kan brukes over hele verden og under alle klimatiske forhold. De robuste rammene, de UV-bestandige materialene og de hurtigtørkende putene kan være ute i stekende sol, pøsregn eller frost. Vårt formål, "life made comfortable", betyr total komfort for deg.
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.