Ord fra administrerende direktør Brian Djernes

Ord fra administrerende direktør Brian Djernes

Ord fra administrerende direktør Brian Djernes

Vår hverdag er fylt med ordene klimaendringer, bærekraft og FNs bærekraftsmål. Den store oppmerksomheten på disse områdene har betydd at kunder stiller med nye forventninger og krav til virksomhetene de velger å handle med. Det har fått betydning også hos oss.

Men selv om det høres nytt ut og er trendy, så er det faktisk ikke nytt for verken Cane-line eller meg. Jeg har alltid følt et ansvar for måten vi velger å drive virksomheten vår på, og bærekraft har derfor en helt naturlig plass i alle ledd av produksjonen.

Jeg er stolt av våre sertifiseringer, ISO14001 og SMETA, som hjelper oss å bli bedre innenfor de områdene som jeg verdsetter så høyt. Nemlig samfunnsansvar og miljø. Vi kan like gjerne innrømme det: Ingen er feilfrie eller perfekte. Men med den rette miljøpolitikken bidrar vi til å fastsette mål og rammer for hvor og hvordan vi kan bli bedre.

For meg er miljøvennlige materialvalg og resirkulerte materialer ikke nok. Jeg mener det er viktig å produsere i materialer som skaper de riktige produktene, de som holder sesong etter sesong. Hos Cane-line streber vi etter å produsere møbler som holder i mange sesonger, hva angår både design og materialevalg. Det er bra for miljøet.

Jeg håper du har lyst til å lære mer om vårt samfunnsansvar, vårt arbeid med FNs bærekraftsmål og våre egne initiativer. Vi vil gjerne vise hvordan det er mulig å drive en fornuftig virksomhet med fokus på samfunnsansvar og omsorg for miljøet. Og forhåpentlig blir du også klokere på materialvalg og hvordan nye teknologier kan bidra til å skape bedre møbler som holder lenger. Besøk bloggen her.  

God leselyst – vennlig hilsen

Brian Djernes